Kontakt og info

Litt om Kine Sine
Kine Sine er en bitteliten bedrift som leker med farging av garn og andre ymse saker.  Alt garnet farges hjemme i eget hus og holder til på Stabekk hvor vi bor. Alt garn males nøysomt for hånd og ingen hesper er like.  Her lages ingenting etter oppskrift, og alle garnpakker er unike. Husk at dette gjør at hespene blir ulike, og at variasjon i fargene er en del av moroa. På lik linje lages også smykker og unika som finnes i butikken. Alt er å regnes som unika, og små skavanker og ulikheter er litt av det som gir varen liv og må regnes som en del av "pakka". Vi har ingen fysisk butikk, men opphenting av pakke kan avtales på mail.
Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du skulle lure på.
Frakt
Den generelle frakten er pr. nå 69,- for pakker opptil 400 gram med sporing til postkasse, men pakken er ikke forsikret. Pakker over 400 gram kan sendes til postkasse med sporing for 89,- (uforsikret) for alle sendinger innenfor Norges fastland. Ønsker du forsikret levering så velger du "Pakke til hentested" pr. nå 159,- og ansvaret for pakken ligger hos "Kine Sine" til den er levert på hentested. Du kan og velge henting etter avtale på Stabekk.
Kontakt
mail:                hei@kinesine.no
Instagram:         @kine_sine
mob:                97604998
Firmainfo
Kneik & Sisu AS
Markalleen 21 B
1368 Stabekk
VAT: 928 633 004
Kjøpsbetingelser
Du har etter norsk kjøpslov 14 dagers returrett, men må selv stå for kostnad ved retur. Varen må være i samme tilstand som da du mottok den og forpakningen uåpnet. Sørg for at pakken er trygt pakket inn slik at den kommer tilbake til "Kine Sine" i god stand om du vil gjøre en retur.  Pengene blir satt til refundering så snart pakken er mottatt og godkjent i god tilstand av oss. Betaling for frakt blir ikke refundert. Gi oss veldig gjerne beskjed så snart som mulig om du ønsker å returnere en vare.
HUSK alltid å behandle varen slik den er merket.  De fleste av våre varer kan kun håndvaskes, og håndfarget garn kan "blø" farge. Vask derfor alltid kaldt, og for hånd alene.